EnergyLindas Fitness Lifestyle

Häng med på min Online Träning! Träna hemma, utomhus eller på gymmet.. när du vill och hur mycket du vill!

Du väljer NÄR du vill börja och när du vill sluta. Du kan starta redan idag. Du tränar så mycket eller så lite du vill. Jag ger dig rekommendationer förstås men det är helt upp till var och en hur mycket man tränar och använder mina program. Jag och övriga gruppen peppar och inspirerar på vägen.

EnergyLinda

Jag hjälper dig att lägga upp din träning efter dina behov och finns dagligen som stöd i den slutna FaceBook gruppen

EnergyLindas Fitness Lifestyle -där du blir medlem.

 

Du får tillgång till spellistor på min You Tube kanal där det i dagsläget finns 90 videos med;

– Träning såväl hemma som utomhus, på gym och med eller utan redskap.

– Hemmaträning helt utan redskap (funktionell träning 20-30 minuters program).

– Hemmaträning med redskap (TRX, kettlebell, hantlar eller enligt andra önskemål).

– Gymträning – olika pass, program, inspiration, tips, motivation.

– Uppvärmning.

– Rörlighet och balanspass.

– Stretch och avslappning.

– Stretch/massage med foam roller samt triggerpunktsboll.

– Må bra, hälsa, kosttänk, inspiration och motivation att ta hand om HELA dig och träna det du behöver.

 

Jag spelar in pass både utomhus och inomhus… och kommer kontinuerligt med nya pass till dig och jobbar också mycket efter önskemål och behov.

I gruppen tar vi upp frågor om både kost, träning och hälsa overall. Allt handlar inte om träning. Det handlar om att må bra, skapa god energi och glädje. Lyfta varandra när man har motgångar och svackor. Genom att ta hand om oss både inuti och utanpå gör vi oss starkare att klara livets pussel och utmaningar mycket bättre.

IMG_3228

På min YouTube kanal finns ett antal offentliga pass som du gärna kan kika på och testa. Alla pass går att anpassa till olika nivåer då det i princip alltid är tidsintervaller på mina cirklar och tabata-pass, så bli inte rädd ifall du tycker det ser för tungt ut 😉  Man gör så mycket man orkar och blir starkare med tiden. Är det övningar som är för svåra eller att du pga någon skada inte kan utföra dem, så hjälper jag dig att hitta alternativ.

Just nu är det RÖRLIGHETSVECKA i gruppen och då fokuserar vi extra på dynamisk och statisk stretch och jag har gett alla en utmaning med 7 videos, 1 för varje dag, att utföra 15-20 minuters extra rörlighetsträning/dag.

Vi kommer ha fler TEMAVECKOR kontinuerligt framöver, ungefär var tredje-fjärde vecka. Bland annat EGOBOOST-veckan, SOCKERFRIA-veckan och ARMHÄVNINGS-veckan ligger i pipeline. Då kommer utmaningar men också information och diskussioner.

Pris hittar du här!

Jag ser med glädje fram emot att få ta hand om dig och finnas vid din sida i uppgångar och nergångar.

Hör av dig till mig på linda@energylinda.com

IMG_5716

 

IMG_4380

 

IMG_5289

 

IMG_7460

 

IMG_7423

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *