30 dagar med Energy Linda

EnergyLinda

”30 dagar med Energy Linda” ONLINE kost- och träningscoachning

Online Träning-och kostupplägg utifrån dina behov med coach och uppföljning VARJE dag! Låt mig finnas för dig ❤️Jag har ögonen på dig och tillsammans jobbar vi mot ditt mål, skapar rutiner, korrigerar kosten och träningen så det funkar för dig och du får en grym start på väg mot drömmålet! Träningen kan vara både hemmaträning, gym och/eller i kombination med den träning du redan gör. Jag hjälper dig lägga upp en plan efter dina personliga mål. Kosten utgår ifrån det du redan äter men jag ger dig tips och råd, korrigerar din mat varje dag genom att du skickar bilder till mig. Allt utifrån vilket mål du har. Gå ner i vikt, äta bättre, få mer energi, bli starkare, gladare, större, skapa balans i humör och energin över dagen/ komma igång med träningen, utöka din träning, bli starkare, få inspiration, träna rätt för just dig… Vi startar med ett videosamtal och pratar ihop oss om dina behov, mål och din plan för de 30 dagarna. Under 30 dagar kommer du få mer kunskap, inspiration till bra mat och skapa nya, bra och hållbara rutiner med ett långsiktigt hälsosamt tänk.