30 dagar med Energy Linda

”30 dagar med Energy Linda” ONLINE träning-och kost


Online Träning-och kostupplägg utifrån dina behov med coach och uppföljning VARJE dag! Låt mig finnas för dig ❤️Jag har ögonen på dig och tillsammans jobbar vi mot ditt mål, skapar rutiner, korrigerar kosten och träningen så det funkar för dig och du får en grym start på väg mot drömmålet🤩Träningen kan vara både hemmaträning, gym och/eller i kombination med den träning du redan gör. Jag hjälper dig lägga upp en plan efter dina personliga mål. Kosten utgår ifrån det du redan äter men jag ger dig tips och råd, korrigerar din mat varje dag genom att du skickar bilder till mig. Allt utifrån vilket mål du har. Gå ner i vikt, äta bättre, få mer energi, bli starkare, gladare, större, skapa balans i humör och energin över dagen/ komma igång med träningen, utöka din träning, bli starkare, få inspiration, träna rätt för just dig… Vi tar ett videosamtal 😃 och pratar ihop oss om mål och din plan för de 30 dagarna. Under de 30 dagarna får du kunskap, inspiration till bra mat, inspiration till träning, massa motivation och pepp ifrån mig 🙌👍🤩😍