Missa inte RIVSTART 4 september!

Sophie & Lindas RIVSTART – 6 veckors kost & träningsprogram

20170828_182741

Vill du…

…Gå ner i vikt? – Bli av med sötsug? – Få fastare kropp? – Bli av med magbesvär och/eller huvudvärk? – Få fräschare hy? – Bli piggare med mer energi? – Få ett jämnare humör? – Bli mer stresstålig? – Förbättra dina blodvärden? 

Då är det bara att anmäla dig till RIVSTART och vi garanterar dig resultat!

EnergyLinda och Optimal Kost & Hälsa ger dig ett fulländat 6 veckors-program för garanterad viktnedgång och starkare kropp.

Kost och träning i väl avvägd kombination för att du ska nå just dina mål. Två gyllene regler hos oss är:

1. Orka träna! 

2. Bli inte hungrig!

Samtliga deltagare får den 2 september tillgång till en sluten Facebookgrupp där kostscheman och träningsprogram kommer att läggas upp.

Linda och Sophie kommer finnas tillgängliga för svar på frågor samt pepp och inspiration. Det kommer även att finnas livechat, frågestunder, liveträning, värdefulla kosttips och mycket mer.

Programmet serverar dig ett färdigt upplägg, dag för dag, med både kost och video-inspelade träningspass. Det är lätt att följa, och gör du det så garanterar vi dig resultat.

Programmet har ett sunt upplägg som guidar dig till en livsstilsförändring. Kosten bygger inte på LCHF, 5:2 eller annat liknande upplägg utan är helt vanlig bra mat, i rätt proportioner, vid rätt tillfälle. Det är mat som hela familjen kan äta. Fokus ligger på hälsa och på att få ut maximalt av kroppens, så väl mentala som fysiska, funktion.

Träningen bygger på rörelse varje dag, men träningspassen är satta till 4 ggr/vecka med varierande upplägg. Inga krav på gym eller redskap. Träning som passar perfekt i en stressig vardag eller när som helst på året då du kan träna utomhus, hemma, i stugan eller var du vill.

Kampanjpris: – 995kr

Anmälan: Anmäl dig till genom att skicka ditt fullständiga namn till rivstart@energylinda.com senast den 2 september 2017.

När sista anmälningsdagen passerat, och du har gjort din inbetalning, kommer vi att släppa in dig i Facebook-gruppen.

Betalning: Info om betalning får du när du mailat din anmälan!

Ta chansen att bli ditt bästa jag! Vi ses. /Linda & Sophie