EnergyLinda i Göteborg

Vad händer i Göteborg?

IMG_5812

Förstår att många undrar varför jag stannar så länge i Göteborg och om jag ska tillbaka till Koh Lanta igen… Jag ska räta ut några frågetecken men inte alla 😉 Lite får man ha för sig själv tycker jag.

Jag har längtat efter vänner och familj ganska intensivt senaste tiden och jag drömde om att få vara i Göteborg lite mer. Jag visste inte hur länge jag behövde för att stilla min längtan.. så därför är allt lite öppet. Om jag ändå är här så tycker jag det är fantastiskt roligt att jobba och hitta på saker. Att försöka hitta en liten bas här också och kunna kombinera Thailand med en dos av Göteborg 🙂

Jag har hittat på ganska mycket under mina veckor här redan och har fullt upp faktiskt. Jag kör bootcamp i Slottsskogen, utomhusträning på Styrsö, personlig träning utomhus och/eller numer på West Coast Elite, jag gör träningsprogram, videos och följer upp kunder via mail, de som inte bor i Göteborg. Jag planar just nu lite tränings-utmaningar som jag så snart jag kan och hinner komma ut med. Jag har flera healing kunder i veckan och är överväldigad över intresset i Göteborg för energi-healing. Otroligt roligt och inspirerande. Heja Göteborgarna! 🙂 Visste väl att det fanns lite djup och förnuft i er 😉

Med ägaren Linda på West coast Elite planerar vi spännande saker tillsammans framöver, som vi snart återkommer med 🙂  och det är alltså i denna lokal som jag kommer att ta emot kunder, både PT och healing eller coaching.

IMG_5398

Vad gör jag mer? .. förutom att plåga eller inspirera er med träning (upp till läsaren/tittaren/följaren själv)

IMG_5571

Nästan varje morgon medan jag bor här i Örgryte kör jag morgonträning hemma hos några vänner som har en grym egen liten “box”IMG_5852

Jo en annan fantastiskt rolig syssla jag har under juli/augusti är att jag även jobbar på Johanssons skor lite var stans i Göteborg…

Ha ha där förvånade jag er nog allt… Men det är sant. Jag försöker att utmana mig med nya saker så ofta jag kan och kommer på. Och att jobba i butik med försäljning är dessutom en tidigare dröm att prova på. Jag jobbar alltid på att bocka av listorna med drömmar/utmaningar/mål vad man nu vill kalla det. Jag tror nämligen att jag är grym på att sälja, så jag tänkte – Upp till bevis Linda!! 😉

En liten lunch-selfie från Frölunda torg. Jag ser ganska laddad ut 🙂 

IMG_5815

Hjärnan jobbar på högvarv när man ställs inför nya uppgifter. Det är grymt bra men det krävs förstås lite extra vila efteråt. Mycket kul att lära sig hur butiker fungerar med allt vad det innebär! Hittills har jag skött mig bra och jag har väldigt roligt. Mitt nästa pass är på Kungsmässan i Kungsbacka på söndag ifall någon vill komma förbi och köpa skor av mig! 🙂

Som sagt under juli och augusti kör jag bootcamp i Slottskogen.. Torsdagar kl 18.00. I augusti så utökar jag troligen till 2 gånger i veckan, bestäms snart utifrån efterfrågan. Alla välkomna som vanligt!

IMG_5702

Träningen på Styrsö är för en sluten grupp som bjudit in mig i år som deras personliga tränare! Underbart att få uppleva ö-livet även i Sverige 🙂 och möta massa nya härliga människor.

IMG_5758

 

Ibland, bara ibland gör jag ingenting och äter lite choklad. Denna kväll regnade det och var kallt. Jag sket i träningen satt inne och åt choklad och drack te 🙂 Det var mysigt det också.

IMG_5776

Ja det är lite av vad jag håller på med. Åker ju runt på elcykel eller spårvagnar och bussar hit och dit hela dagarna också. Lär mig Göteborg IGEN. Sjukt jobbigt men rolig och jag är inte vän med Västtrafik ännu, men det kommer kanske… Muttrar lite över att jag inte har bil. Prinsessan gillar inte kommunaltrafik.. haha

Jag träffar förstås min familj och mina vänner så mycket jag bara kan och hinner med under min tid här. Träffar även många nya människor hela tiden, vilket jag verkligen njuter av och uppskattar. September eller senast oktober är jag tillbaka på Koh Lanta igen och träffar Tommy och katterna. Längtar men njuter av tiden här.

Njuter av kavajer, jackor och byxor och måste ta lite selfisar. Glad att det är så kallt i Göteborg så jag kan svepa in mig i sjalar och använda kavaj 🙂 

IMG_5810

IMG_5818

Puss och kram på er!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *