För 7 år sedan…

…startade vår resa på Koh Lanta…

För 7 år sedan började jag tro att man kan göra vad man vill bara man börjar drömma och vet vad man vill och vart man ska.

Det är en resa som ännu inte är avslutad och den kommer heller aldrig att avslutas. Kanske stannar vi inte på just Koh Lanta hela livet, men det äventyr och den inre resa som vi har varit med om och är med om just nu, den har bara börjat…

För 7 år sedan sa jag till Tommy: Tänk om jag kunde leva här och få göra det jag älskar mest! Tänk om jag kunde arbeta med “life-coaching” och få hjälpa andra människor att nå sina drömmar. Tänk om jag kunde …. Tänk om jag vågade… (Tommy sa som vanligt; ” Det är bara att göra”, men jag hade lite mer hinder än så att ta mig förbi… innan jag kunde/vågade göra det).

Vi köpte en liten resort på Klong nin beach, som vi döpte till Round House… Det var kanske där den verkliga resan i mitt liv började… Såg här såg vår första skylt ut på stranden… Väldigt spartanskt, magisk plats.

round house

Bongorestaurang

 

bongorestaurang_viewsunset

 

Jag formar mitt liv varje dag efter min dröm om hur jag vill leva. Round House såldes. Nya drömmar och mål sattes upp. Jag vågade inte satsa helt på träning och coaching… inte då. Jag drev restauranger istället i 2 år efter Round House och smög in med lite PT och coaching när jag hann med. Jag märkte att intresset fanns och jag vågade tillslut satsa på det jag brinner för allra mest. Det har gått bra. Jättebra. Det gör det alltid när man gör något från hjärtat. När det kommer enkelt och naturligt. När det kommer från en brinnande själ och när man vill göra gott för andra människor. Man måste bara våga.

 

När man vet vad man vill, får man alltid hjälp på vägen! När man är tacksam och ödmjuk. När man inte tar något förgivet….

Tack för alla år ni tränat med mig, kommit på healing eller blivit coachade ! Finns inte ord för den lycka det gett och ger mig.

Family-2734-2

Jag vet nu väldigt klart varför jag är här och vad min uppgift är. Det är magiskt att veta. Det är helande – att ta sig in på rätt väg. Men utmaningarna tar aldrig slut, det är det som är det häftiga med livet. Det är det som får oss hela tiden växa och bli redo för fler och större utmaningar….

För 7 år sedan vågade jag inte drömma om vad resan till Koh Lanta skulle ta mig. Vi skulle ju bara vara borta 4 månader. Månader blev till år….

Vi har bestämt oss för att stanna längre här. Vi är inte riktigt klara inte. Vi ska börja bygga vårt hus snart på mark vi köpt. Tommy har nya utmaningar att ta sig an och jag fortsätter att sätta energi och rörelse i folket på Koh Lanta med all min kraft, energi och hjärta. Nästa säsong kommer jag (Energy Linda) och Amelia (Lanta Work out) köra klasser tillsammans på Klong Dao beach, utanför Slow Down resort. Jag har även kvar mina klasser i parken på Long beach och jag kommer erbjuda Stand up paddleboard klasser igen 🙂 !!! Jag kommer fortsätta utveckla min healing, coaching och ha personlig träning i den mån jag hinner. Jag jobbar även på att ni som inte kan vara här ska kunna träna med mig på nätet också 🙂

 

Bilden är från ön Lanta Noi, igår när jag och Tommy var på söndgsutflykt 🙂 (Lanta Noi  -Ön mellan fastlandet och Koh Lanta Yai där vi bor)

IMG_4139Resan och äventyret fortsätter…

Mer och mer tacksam för att jag fortfarande får och kan vara här… Ingenting varar för evigt. Det är verkligen uppenbart och påtagligt i ett annat land, far far away….

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *