Morgon-boost

Fyll din morgon med positiva tankar och energier!

Varje morgon läser jag ett färdigskrivet brev till mig själv…

Saker som jag vill påminna mig själv om, energi och kärlek som jag vill ge till mig själv. Sådant jag vill fylla mitt inre med och som ska räcka gärna hela dagen…

morgonbrev

Ibland blundar jag bara och lyssnar vad som kommer till mig. Ibland är jag trött och läser något jag redan skrivit…

Idag när jag blundade kom följande ord från mitt hjärta, mitt inre… och på engelska blev det idag…

 

I am special. I am beautiful. I am love. I am health. I am happiness.  I am inspiration. I am universe.

I believe in eternity. I believe in universe and all the power that comes along with it.

I belive we all are spirits in a physical body. We are all here on earth to grow, to enjoy, to have fun, to experience, to love, to learn and we learn the most from all the difficulties that we go through. We are here to find our meaning and why we are here. I believe we all have different jobs to do hear on earth.

I am so happy and greatful for my believes and for my life, for the way I have been growing, for the person I am today. I am so happy for my confidence and strength and for all the love I have in my heart.

I am thrilled to be able to share it with so many people today. To share my love, my inspiration for life, for health, for work out. I am so happy that I can give other people strength, health and positive energy.

I have found myself, what I love, what people I want to spend time with, who I am, what I need, what I don’t need, what my meaning in life is.

My job is to give love and energy. To make people grow. To light them up. To inspire. To heal. To help people to find their meaning and inner glow, to give them energy to grow. To bring love to peoples hearts.

When I close my eyes I can feel with my heart body and soul that we are something so much larger than life. We all have such a great power. I want other people to see it too, to understand it, to believe it. To understand that we are not just a human.

This is a great day! Thank you for this new day. I wonder what fantastic things is going to come to me today? 

 

Jag ville skriva ner detta för att ge dig inspiration till att skriva ditt eget budskap till dig själv. Eller bara blunda och låt det komma till dig. Det kan vara vad som helst. Men ta gärna i och ge dig själv så mkt kärlek det bara går. Din dag kommer att vibrera med rätt energier och du är inställd på positiva saker och att positiva saker kommer att komma till dig 🙂

goodmorgning

 

Fyll dig själv med positiva budskap! Vad har du att förlora? Livet kan bara bli roligare och lättare!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *