FB-grupp för viktnedgång

Ja nu är det dax att komma i form igen (för några av oss iaf) efter sommarens festligheter!

Det är roligare och lättare att vara fler och ha lite koll på varandra, ge tips, inspiration och motivation så jag skapade idag en sluten FB grupp för dem som vill komma igång och gå ner i vikt eller andra. Vi har alla olika tränings och kostmål och man lägger upp sin egen plan som passar in i det liv man lever eller så kan man följa/hämta inspiration från min eller någon annans upplägg. Skriv till mig på FB om du är kvinna och vill vara med så lägger jag till dig 🙂 Jag gör en FB sida för att hålla det lite mer personligt och där vi kan dela med oss i upp och nergångar.

Kosten är helt klart det som är avgörande för en viktnedgång, så oavsett om man tränar mycket, lite eller ingenting kan man ligga på önskad vikt. Träning är för mig något som formar kroppen, bygger muskler och stärker kroppen, något som är roligt och bra för kropp och själ på många sätt. Något jag älskar att hålla på med, men hjälper föga för vikten om man inte samtidigt håller koll på matintaget.

De allra flesta av oss vet ganska väl hur man bör äta och har bra kunskap, oftast är det motivationen som behövs bara och kanske lite tips och tricks på vägen. Så häng på om du vill få lite draghjälp! IMG_9636

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *