Nu kör vi så det ryker

Väldigt snart är säsong 2015/2016 här och det är hårdträning som gäller

 

FB gruppen “Nu kör vi” som fokuserar på viktnedgång, träning och kost är i full rulle. Vi är 38 personer just nu som inspirerar och tipsar varandra och allt möjligt. Superkul! 🙂 Alla kvinnor välkomna att hänga på när ni vill!

Träningen börjar trappas upp och ögonblicket är här då jag ska få upp flåset igen och köra cirkelträning, bootcamp med mera. Med nån form av ansträngningsastma så blir det lite tyngre att andas, men det går tillfredsställande bra ändå 🙂 . Styrketräningen går fint nu och jag börjar hitta kontakten och styrkan igen, så det är bara att köra. Riktig kul som vanligt. Jag hade en konstig tanke efter förra säsongen  😉 om att jag skulle lägga ner styrketräningen och vilade därför ett par månader men insåg att jag inte kan hålla mig från den underbara känslan att få lyfta mina vikter och ta i för kung och fosterland. Jag gillar däremot väldigt allsidig träning och variation så det blir lite av varje av PW, jogging, yoga, cirkelträning, bootcamp, yoga, paddling eller annat som ev. bjuds på för stunden.

Jag kör så det ryker iaf med mina cirklar nu. Det är alltid lite segt att sätta igång när man haft uppehåll från något, men det bästa tipset jag har är: TÄNK INTE, bara sätt på timern och KÖR! Planera dagen innan när du ska köra bara, om det blir 04.30 före jobbet på morgonen, på lunchen eller någon gång på kvällen. När tiden är kommen fundera inte på om du orkar eller inte. Bara GÖR.

Jag måste bjuda på några av gårdagens bilder som togs i vardagsrummet när jag inte alls var sugen på min cirkelträning, utan bara körde. Jag bad Tommy ta några bilder för att jag skulle skärpa mig och ta i. Jag skrattade precis nu

i 30 minuter så jag har ont i magen nu, fick lite extra träning på köpet helt enkelt 🙂

IMG_0556

 

IMG_0557

 

 

Skicka gärna någon rolig träningsbild till mig och den utsedda vinnaren får ett pris 🙂  (PT, coaching, healing -valfritt. Om vi inte kan ses fysiskt får det bli skype eller telefon eller vänta med priset tills vi ses)

 

Idag testade jag Transformer på SATS, en cirkelträning på ca 30 minuter aktiv träning. Man kunde bli precis hur trött man själv ville. Jag körde på allt jag hade och överlevde 🙂

IMG_0558

 

 

IMG_0554

 

Nu ska jag byta om för att köra bootcampen vid Smedsuddsbadet kl. 18.00. Jag är laddad 🙂 Skynda att kom!

 

Ha en underbar fortsatt dag!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *