Repotage i Göteborgsposten

Kommer snart…

Känns speciellt och roligt att få vara med just i GP, från den stad jag kommer ifrån!

Sist det skrevs ett reportage, för ca 8-9 år sedan nu, fick jag kontakt med en av mina allra bästa barndomsvänner, Maria, vars pappa hittat mig i tidningen. Då bodde jag i Stockholm. Det var en väldigt rolig effekt som jag inte räknat med, så nu är jag väldigt nyfiken på vad som kan hända denna gången :). Jag hoppas att hitta fler gamla vänner hittar mig och att fler vill komma ner till Koh Lanta för att hälsa på mig och träna med mig också förstås!

Men det allra bästa är att göra mamma glad! 🙂

Här är några bilder som togs medan plåtningen ägde rum…

IMG_8379

IMG_8385

 

IMG_8381

 

1 comment

  1. Tack Anneli! 🙂 jag säger till när artikeln kommer! 🙂 KRAM Linda

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *