Ni betyder ALLT

Det går inte en dag utan att jag tänker på vad alla ni betyder för mig.  Jag menar er alla. Alla ni jag möter och har mött. Både närmare vänner och de lite mer ytliga. Ni betyder allt för mig. Ni berikar mitt liv och gör det fantastiskt. Ibland snabba möten och bara en gång i livet. Alla ni som är mina kunder, alla ni som jag får en chans att ge något till. Ge min kraft, min tid, min energi, min kärlek, min kunskap, mitt hjärta.

Ibland möten som varar över längre tid. Alla sorters möten har jag idag lärt mig att uppskatta och vara tacksam för. Inte bara de som kommer mig närmast, även om jag verkligen uppskattar det nära, det sårbara, det sanna.

vänner 6

Jag ser alla som mina vänner och potentiella närmare vänner, ni som inte redan är det. Jag ser bakom det kroppsliga, eventuella barriärer, skydd eller murar oss emellan. Vi hör alla samman på något vis. Vi vill alla samma sak egentligen. Vill vill väl alla uppleva lycka och kärlek? Det är därför vi människor ibland beter oss lite knasigt, när vi blir rädda, när vi tror att vi inte räcker till, när vi blir sårade eller känner oss hotade. Det är inte svårare än så och lätt att se igenom och om man bara väljer att lägga på ett kärleksfilter på allt omkring sig 🙂

Jag ser och upplever så mycket värme och godhet omkring mig att det känns som mitt hjärta ibland ska explodera… Men jag tror i själva verket att det expanderar. Det skapas rum för mer. Kärlek och glädje kan det aldrig finnas stopp för. Vänner kan man aldrig få nog av eller få för många av. Det kanske inte går att ge sin tid som man önskar till alla, men man kan alltid ta tillvara på alla möten oavsett om de varar en minut, en timme eller åratal.

vänner3

Efter att jag igår la ut bilden på Artikeln från GP den 23 mars på FaceBook blev jag överväldigad av känslor från alla fina kommentarer och även personliga meddelanden på mail och FB. Jag kände att varje LIKE betydde något på riktigt. Det var inte bara ett like. Det var inte bara en kommentar i mängden. Det fanns något sant och äkta där bakom. Jag vet att mycket kan kännas ytligt i denna värld, men igår fick jag bevis för att så många människor glädjs med andra, i detta fall med mig. Jag kände att det finns så mycket support och så mycket kärlek. Jag är evigt tacksam för den upplevelsen. Jag ville inte att dagen skulle ta slut och jag kunde inte göra något annat än att bara sitta och tänka på vad ni betyder för mig. Jag fick ingenting gjort för jag ville inte störa det magiska ögonblicket.

Jag ägnade kvällen åt att tänka kring min livsresa och vad jag egentligen har åstadkommit och gått igenom. Jag kände mig stolt och ni hjälpte mig med det. Jag kände mig fylld av kärlek och det kom ifrån er. TACK från botten av mitt hjärta för att ni finns!

11075836_841948779210722_1652968966_n

1 comment

  1. Tack för din inspiration, betyder mycket i vintermörkret när man får läsa dina kloka ord och se alla platser man känner igen från Lanta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *