Här är jag! :)

Veckorna flyger fram i en väldans fart…

Nu har många frågat mig igen vart jag håller hus och undrar varför jag inte skriver på bloggen…

Tack igen för att ni påminner mig 😉

På Klong dao beach, utanför Slow Down resort hittar man mig med stor säkerhet, iaf på förmiddagarna. Bootcamp, cirkelträningar och SUP fitness… träning, träning, träning… finns något för alla att göra. Även volleyboll är en populär aktivitet här på stranden, men hinner tyvärr inte själv delta i detta också.

IMG_8333

Bootcamp mån-ons-fre 09.30 🙂 LOVE IT!

IMG_8191

Många underbara människor passerar min väg och resa här på Koh Lanta. Oerhört tacksam för all glädje och energi som vi tillsammans skapar 🙂IMG_8290

Till och med ett glas vin slinker ner ibland på lördagar 🙂 Med traditionella blomman i håret 😉 Här på Thaim Out på Long beach.

IMG_8262

Två, tre gånger i veckan låter jag Ya (på Don Spa Ya, Long beach) banka ut mina ben – gå, stå, hoppa, dra och trycka, gör ont, men nytta!

IMG_8296

 

I år har jag prioriterat att träna lite mer själv och kör på ganska tungt på gymmet 4-5 gånger i veckan. Har en egen PT (Mille) som hjälper mig att köra ben i första hand. Vill bygga lite mer muskler nu. Kul, men det gör jäkligt ont 😉

IMG_8326

Mycket mat blir det också förstås! 🙂 5 gånger om dagen minst och Kasein protein innan läggdags. Här är min nyvunna skatt  -grillad kyckling, som de styckat åt mig. Finns på Sawasdee från eftermiddag/kväll varje dag.  Grymt gott och skönt att inte behöva äta tonfisk på burk varje dag 🙂

IMG_8327

Medan jag jobbar framför datorn passar jag på att lägga lite hallonmask och ta hand om mig själv lite.

IMG_8343

När jag inte kör PT, coaching och håller i klasser så är det energi-healing som gäller! På onsdag den 18/2 kl. 19.00 har jag föreläsning igen om ämnet och visar hur jag går tillväga 🙂 Säg till mig om ni vill anmäla er!

 

Ha en underbar dag! Kramar

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *