Våga, våga, våga

Det är så lätt att bli bekväm med det man är trygg med och det man alltid har gjort…

 

En fin vän fick idag igång min inspiration till att skriva några rader och utmana dig lite grann! Ja just dig!!! Känn dig träffad 🙂

Hon tackade ja till något hon egentligen inte vågade eller trodde hon skulle klara av. Men bara för att hon var medveten om det, kunde hon fatta ett beslut som gick rakt emot sin bekvämlighet. Hatten av för detta modiga beslut! 🙂

 

Varje gång du vågar gå emot din bekvämlighet växer du! Du blir gladare, mer modig, vågar fatta ännu mer modiga beslut, du får mer energi och du kanske till och med börjar älska att göra saker som du “hatar” eller då egentligen inte vågar eller är rädd för att misslyckas med. Det kan vara alla möjliga saker… det vet bara du, inom dig själv som vet vad du tycker är lite jobbigt och vad du behöver utmana dig själv med.

 

Jag vill utmana dig att ta fram 3 saker, vad som helst som du är lite rädd för, något du vill prova men inte vågar, och inom EN VECKAS tid göra det! Om det är något som absolut är omöjligt att göra just nu, spara den saken och ta fram 3 saker som faktiskt går att göra redan de närmsta dagarna.

BRAVE

 

Det är så sant! Det är bara att låtsas att man är modig och göra precis det man vill och gärna göra det man aldrig trott att man skulle gjort under sin livstid.

Ingen märker någon skillnad och i sådana här fall tycker jag att vi kan fejka så mkt vi bara kan om vi behöver. Men var inte rädd att berätta för andra att du inte vågar. De kommer garanterat att hjälpa dig framåt. Ibland behöver man någon som drar iväg en, så är det bara. Vi behöver varandra!

 

Är det någon mer än jag som har på sin ” våga- lista” att gå på Power yoga kanske? på söndag klockan 16 har jag bokat en klass som jag kommer lida/pina mig igenom och göra allt jag kan för att stå pall och utvecklas 🙂  Kontakta mig om du är här på Lanta och också vill utmana dig tillsammans med mig så får du mer info om vart på Long beach det är.

Comfort Zone Quotes - A comfort zone is a beautiful place, but n

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *