Vad älskar du att göra?

Vad brinner du för? Vad får dig att känna lycka och energi? 

Stanna upp en stund… fundera, känn efter. Arbetar du med det du är allra bäst på? Känner du att dina positiva egenskaper kommer till sin rätt? Vad känner du dig allra mest kvalificerad att göra… att lära ut, förmedla till andra människor?

IMG_6812

Vad får dig att känna att det du gör inte är ett arbete?

 

Om man inte vet vad man älskar, vart man är på väg eller vad man vill i livet så blir man ganska ”lost” . Det är lätt att ”tappa bort sig”, må dåligt, tappa tro, hopp, energi eller till och med tappa lust till livet.

 

Att arbeta med och ta sig närmare svaren på frågor som vad vi verkligen vill, vad vi älskar, vilka vi egentligen är, vad meningen med ditt liv är, vad vi mår bra av eller får inspiration av, vilka önskningar och drömmar vi har, vilka mål vi vill uppnå skapar en trygghet och ett lugn i livet. Det skapar energi, det skapar lust, det skapar lycka, det skapar passion, det skapar glädje. Det skapar tänkande människor och människor som skapar sin egen värld, sitt eget liv, sin egen väg….

 

Energi skapar vi inifrån oss själva. Det skapas av våra tankar om oss själva, av de beteenden vi väljer, av de beslut vi tar. Energi skapas när vi är i balans och i harmoni med oss själva, när vårt medvetna OCH undermedvetna synkar tillsammans, när vi är sanna mot oss själva och när vi gör saker vi tycker om att göra.

 

© Jennie Kumlin_82

Är du på rätt plats i livet? Kommer du som person till din rätt?

 

Vad VILL du? Om du inte tänkt så mycket på vad du egentligen vill och vad du skulle göra om inga begränsningar alls fanns… så gör det! :)

Alla vill vi olika saker, alla inspireras vi av olika saker… Fundera en stund kring det jobb eller liv du har, vad är det bästa du vet med ditt liv eller ditt jobb  just nu? Vilka uppgifter får dig att glänsa som bäst och le som mest? Ibland behöver man bara påminna sig själv om att man faktiskt är jäkligt nöjd med det man redan har och känner att man är på rätt plats just nu för att känna mer inspiration och glädje, ibland behöver man sätta upp mål för att ta sig en bit till, kanske bli ännu bättre på något du redan är bra på? Kanske kan du ändra vissa arbetsuppgifter, ta nya uppdrag för att utveckla dig själv? Kanske är du på helt fel plats med fel jobb för dig, ja börja då ta reda på vem du är och vad du egentligen vill och drömmer om…..

 

Oavsett hur ditt läge ser ut just nu, så behöver vi alla känna inspiration och utveckling i någon form. Det är absolut nödvändigt med utveckling och utmaningar för att hålla oss levande och skapa energi och glädje i livet. Vad kan du göra i dag för att skapa mer glädje i det du gör på dagarna?

 

Vill du bli den bästa säljaren på din arbetsplats, vill du inspirera andra till lycka och framgång, vill du tjäna mycket pengar, vill du bli instruktör inom något du älskar, vill du tillverka någonting, jobba med dina händer, vill du vara egenföretagare, vill du utbilda dig till något du drömmer om?, Vet du inte vad du vill?….vill du kanske komma på din dröm?

 

Varför gör du det du gör? Vad får dig inspirerad? Vad får dig att älska ditt arbete? Ditt liv? Kan du göra mer av det? Kan du skapa tydligare mål?

Alla har vi, som sagt, helt olika önskningar och viljor. Hitta DINA styrkor, din kraft, din passion.

Hitta din mening och din väg. Det är värt varje sekunds arbete.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *