Att läka sig själv

Vi har så mycket mer kraft att läka oss själva än vad de allra flesta av oss tror…

IMG_3593

Många av oss tror att vi är offer och helt i händerna på läkare och andra som vi tror har alla svaren om oss…

Vi har tappat kontakten med oss själva och vår egen inre kraft, men det betyder inte att den inte finns där…

IMG_3601

På onsdag klockan 19 talar jag om detta ämne: ATT LÄKA SIG SJÄLV – och hur vi kan hitta vägen tillbaka till en inre balans. Det är enkla saker vi behöver bli medvetna om. Inget hokus pokus 😉 Alla kan få en lugnare själ om man bara förstår varför det är så viktigt och vad man kan göra i vardagen. Jag hoppas kunna inspirera till att förstå vikten av att stanna upp och vikten av att kunna läka och hjälpa sig själv i vår stressiga värld.

Jag kommer att berätta en del om den energihealing jag jobbar med också, då detta verkligen går hand i hand med att kunna läka sig själv och jag kommer delge mina erfarenheter av vad healingen och att kunna läka sig själv har medfört för gott i mitt liv och kan göra i ert också.

Två av alla de vardagssaker vi kan göra för att skapa en god, frisk, hälsosam miljö i vår kropp är att skratta mycket och umgås med djur. Vad mer älskar du att göra som skapar lugn och frid inom dig? Skriv ner en lista på allt du älskar och börja göra de saker så ofta det bara går. Ha kul och ta hand om dig! 

lindachihuahua2

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *