Fredag morgon 05.50

Klockan ringde redan 04.50 idag…

Upp och hoppa.. ja det var precis vad jag gjorde 🙂 …dricka citronvatten, Ă€ta ett Ă€gg, lite BCAA, dricka te, dra pĂ„ mig trĂ€ningsklĂ€der, mata katterna, rulla ut mina lĂ„r pĂ„ min foamroller, lyssna pĂ„ musik, röra pĂ„ höfterna Ă„t alla hĂ„ll och dansa igĂ„ng dagen! 🙂 Första tanken nĂ€r jag vaknade var: “SĂ„ jĂ€kla kul jag ska ha det idag! Kan dagen starta bĂ€ttre Ă€n att fĂ„ trĂ€ffa Jenny och göra burpees” ? 🙂

En timme senare sitter jag med hög glad musik i öronen pÄ vÀg till Southern Lanta för att möta Jenny. Kanske blir det sista trÀffen för denna gÄng och sjÀlvklart ska man dÄ hitta pÄ nÄgot riktigt kul ihop. Jag rÄkade klÀcka ur mig under middagen igÄr att vi skulle göra Amrap burpees i 7 minuter klockan 06.00 pÄ klong dao beach och Jenny var inte direkt sen pÄ att gilla idén!! Inte ett dugg svÄrövertalad! SÄ det fick det bli, sagt Àr sagt, hur trött man Àn mÄ vara sÄ hÄller man ju sina löften!

Mörkt och riktigt lugnt och skönt ute pĂ„ vĂ€gen. Kunde unna mig att köra med musik denna morgon för att ladda upp inför den explosiva starten pĂ„ dagen 🙂

IMG_7907

Nu kör vi!! 🙂 Efter lite teknikövning har det redan börjat ljusna 06.15, men fortfarande inte sĂ„ mĂ„nga vakna.

jennyolindaklongdao

Lyckliga och nöjda efter 7 lagom flÄsiga minuter

IMG_7911

Burpees-spĂ„ren 😉

IMG_7910

Krama Jenny hejdĂ„ och snabbt ivĂ€g till parken pĂ„ Long beach. Sandig, svettig och hela vĂ€skan full med utsmetad banan 🙂  kom jag med kvasten, mattorna och högtalaren och körde Happy friday passet med full fart 🙂 Jag vart nog lite övertĂ€nd idag, haha, fĂ„r nog börja varje dag pĂ„ burpees i minst 7 minuter varje dag innan cirkeltrĂ€ningen 😉

Jag har ocksĂ„ utmanat nĂ„gra redan att köra amrap (as many reps as possible) pĂ„ 7 min. och nĂ„ mĂ„let 100 reps. HĂ€ng pĂ„ du ocksĂ„ 🙂

IMG_7932

Add Your Comment