Fredag morgon 05.50

Klockan ringde redan 04.50 idag…

Upp och hoppa.. ja det var precis vad jag gjorde 🙂 …dricka citronvatten, äta ett ägg, lite BCAA, dricka te, dra på mig träningskläder, mata katterna, rulla ut mina lår på min foamroller, lyssna på musik, röra på höfterna åt alla håll och dansa igång dagen! 🙂 Första tanken när jag vaknade var: “Så jäkla kul jag ska ha det idag! Kan dagen starta bättre än att få träffa Jenny och göra burpees” ? 🙂

En timme senare sitter jag med hög glad musik i öronen på väg till Southern Lanta för att möta Jenny. Kanske blir det sista träffen för denna gång och självklart ska man då hitta på något riktigt kul ihop. Jag råkade kläcka ur mig under middagen igår att vi skulle göra Amrap burpees i 7 minuter klockan 06.00 på klong dao beach och Jenny var inte direkt sen på att gilla idén!! Inte ett dugg svårövertalad! Så det fick det bli, sagt är sagt, hur trött man än må vara så håller man ju sina löften!

Mörkt och riktigt lugnt och skönt ute på vägen. Kunde unna mig att köra med musik denna morgon för att ladda upp inför den explosiva starten på dagen 🙂

IMG_7907

Nu kör vi!! 🙂 Efter lite teknikövning har det redan börjat ljusna 06.15, men fortfarande inte så många vakna.

jennyolindaklongdao

Lyckliga och nöjda efter 7 lagom flåsiga minuter

IMG_7911

Burpees-spåren 😉

IMG_7910

Krama Jenny hejdå och snabbt iväg till parken på Long beach. Sandig, svettig och hela väskan full med utsmetad banan 🙂  kom jag med kvasten, mattorna och högtalaren och körde Happy friday passet med full fart 🙂 Jag vart nog lite övertänd idag, haha, får nog börja varje dag på burpees i minst 7 minuter varje dag innan cirkelträningen 😉

Jag har också utmanat några redan att köra amrap (as many reps as possible) på 7 min. och nå målet 100 reps. Häng på du också 🙂

IMG_7932

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *