Vad önskar du ska hända under det nya året?

IMG_4994

 

Har du satt dig ner i lugn och ro och tittat dig själv i ögonen någon gång? (I en spegel eller på en bild ). Har du ställt dig frågan vad du verkligen önskar dig, vem du vill vara, vad du ska göra, vilka utmaningar du ska ta dig an, vad som gör livet värt att leva?

När du suttit en stund och andats djupa lugna andetag (Gärna 20 andetag eller mer. Andas in och fyll hela lungorna, håll några sekunder och andas ut och töm ALL luft du bara kan ) så tar du fram en penna och papper. Skriv ett brev till en god vän som om hela året redan har gått och ni har inte träffats under året. Det är redan nu 1 januari 2016. Berätta för henne eller honom vad du har gjort det här året, vilka mål du har tagit dig till, vart du har rest, vad du har upplevt, vilka fantastiska saker som hänt dig. Berätta om vilket fantastiskt år du haft med din man/fru, hur mycket kärlek ni gett varandra. Att ni tagit vara på er tid tillsammans. Skriv om vad du gjort för dig själv, om din träning, din kost, hur du har tagit hand om dig själv. OCH vräk på nu, ta i från tårna, våga, få det att kittla i magen och hjärtat att slå hårdare. Gå utanför din komfortzone. Berätta om allt, så mycket i detalj du bara kan. Inget mesande nu! Inga begränsningar finns, inga hinder alls. Du har alla krafter som behövs. Våga skriv från hjärtats innersta önskningar. Önskningar som du kan, OM du verkligen vill, bli verklighet.

Om du skickar brevet eller inte är upp till dig, men viktigast är att du sparar det och läser det om ett år. Det är också ett sätt att få igång tankar och känslor om vad du vill och önskar dig i livet OCH att du vågar tänja lite på dina egna gränser. Ha kul och skriv med hjärta och inlevelse om ditt fantastiska 2015! 🙂

Du får gärna skicka brevet till mig! Jag skulle bli överlycklig över att få ta del av hur ditt fantastiska 2015 har varit! 🙂

Bild 2014-11-10 kl. 17.29 #2

Lycka till! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *