Rörd till tårar

Jodå…nu sitter jag här igen med lyckotårar och ett hjärta som bankar för fullt av liv, kärlek, energi och lust

 

Jag har inte skrivit så mycket på senaste tiden, då jag just nu har ganska fullt schema från tidig morgon till sen kväll. Jag älskar det och njuter av varje sekund… På mina lediga stunder har jag prioriterat att meditera, gå på massage, stretcha, gå och bada eller bara sitta still och andas och njuta en stund. Jag ser varje dag som en ny gåva och fantastiska saker sker hela tiden….

Det är många som hört av sig och undrat vart jag tagit vägen igen… tack för att ni är så fina, det värmer att ni saknar mina inlägg.

 

Varför rinner tårarna?…. Jo, jag känner mig så lycklig och tacksam för alla underbara människor jag möter och att det finns så mycket kärlek inom oss alla, trots stressiga liv, där många tappar bort sig själva lite grann eller till och med mycket. Det gör mig så lycklig att möta alla goda hjärtan, all glädje, allt skratt och till och med tårar. Tårar ÄR vackert. Tårar släpper på många spänningar och kan ibland öppna upp din inre röst, din kloka inre intelligens, där inne hos oss där alla svaren finns…

Jag är så lycklig att jag fått chansen genom mina föreläsningar att prata om den healing jag gör, om att älska sig själv, om vårt undermedvetna och om meningen med livet. Jag ser mycket fram emot nästa föreläsning den 7 januari då jag river igång det nya året med en efterfrågad repris på ämnet energihealing. Under förra föreläsningen visade jag bland annat prov på hur healingen går till och en lycklig och modig själ/människa kunde gå därifrån helt utan ont i ryggen, som plågat henne i många veckor…. Ingen hokus pokus, “bara” genom att kunna konsten att kommunicera med vårt undermedvetna, hitta svaren och frigöra den energi som fastnat i det inre “systemet”. Lätt som en plätt 😉 jo, faktiskt… om man bara vet hur man ska göra.

När jag inte jagar runt underbara människor på träningar och föreläser på onsdagar så ägnar jag mig åt coaching och healing. Genom healingen kan jag behandla både fysiska och själsliga smärtor/obehag, alla former av obalanser i kroppen. Det är vackert, det är smärtfritt. Det är tårar av lättnad, det är skratt, det är LIVET, det är vår natur att kunna läka oss själva. Det skapar så mycket energi och det fyller upp mitt hjärta med kärlek och lycka varje dag.

Idag är en sådan dag där det känns som hjärtat expanderar och expanderar. Uppenbarligen får den underbara tryckande känslan mig att fälla glädjens tårar. Jag vet varför jag finns, varför jag vandrar på denna jord. Jag andas djupt, jag är här och nu. Jag är här där lyckan finns. Bara i nuet kan vi uppleva den sanna lyckan. Oavsett hur livet ser ut runt omkring oss, oavsett om vi har det vi önskar eller inte, oavsett allt jag kan komma på, så finns lyckan här och och nu inom mig, inom dig och inom oss alla. Oavsett vad någon annan säger. Den finns inom oss ständigt och jämt. Den väntar på dig att upptäcka den.

Lycka att bara få finnas till, Lycka att veta hur man hittar sin inre lycka, lycka att kunna andas, lycka att så mycket kärlek finns, lycka att få vara en del av universum, en del av oss alla här tillsammans, lycka att ha ögon som glittrar och en mun som ler. Lycka att ha en uppgift på jorden, lycka att hitta sig själv – att veta vem man är. Lycka att ha ett hjärta som slår, att ha celler som arbetar för fullt hela dygnet för att få oss att må bra. Lycka att ha vänner i livet som överlevt en otäck krock. Lycka att deras hjärtan fortfarande slår. Lycka att ha alla underbara vänner och familj. Lycka att ha tillgång till sig själv, sitt inre och inte behöva leta efter svaren någon annan stans än just där…. Vad är du lycklig för just här och nu?

Blunda och andas djupa lugna andetag. Andas in på 4 sekunder, håll 4 sekunder och andas ut på 4 sekunder. Töm hela lungorna på luft. När du andas in säger du till dig själv: “Jag andas in och jag känner mig lycklig”. Andas ut och säg inom dig ” Jag andas ut och jag vet att lyckan finns där”.

DSCF1387 2

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *