Jenny Jacobsen på Koh Lanta-besök!

När man träffar Crossfit-mästaren Jenny Jacobsen får man plocka fram sina superkrafter för att hänga med!

Vi träffades första gången 2009 på Sturebadet Haga i Stockholm där Jenny då hade crossfit-klasser. Jag arbetade för tillfället i Frösundavik där jag också tidigare bott i 2 år, precis bredvid hagaparken i Solna. Jag körde crossfit ett halvår och älskade det, men sen flyttade jag till Koh Lanta samma år och kunde inte fortsätta träna med Jenny tyvärr, så ingen mer crossfit blev det för mig – inte förrän igår 🙂 och det krävdes tydligen att Jenny tog sig hela vägen till Koh Lanta 😉

Idag finns hon bland annat på Nordic i Stockholm och kan följas på bland annat Instagram @jacobsen75

IMG_7883

 Jennys WOD;

OTM i 8 min

3 marklyft 110 kg

 

OTM i 21 min.

Min 1: 10 thrusters @30 kg

Min 2: 10 pullups

Min 3: 5 hang power clean @ 60 kg

Avslutade med I go You go i 5 min. av:

15 DU

5 TTB

Amrap av pushups när den andra arbetar.

 

Notera att detta var Jennys WOD. Jag körde självklart med tyngre vikter 😉

Jag fick öva på frivändningar och marklyft idag, superkul med riktig proffshjälp 🙂 Frivändningar har jag faktiskt aldrig gjort förut men fick tummen upp på slutet av Jenny. Får fortsätta att finslipa på dessa 🙂

IMG_7879

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *