Föreläsning – meningen med livet, varför är vi här

 2,5 timme fick jag på mig i onsdagskväll att inspirera och motivera fler till att förstå vikten av dessa existensiella frågor

Jag vill att fler ska förstå att livet inte behöver vara så allvarligt. Att vi är här för att upptäcka, utvecklas, använda våra sinnen, HA ROLIGT. Att vi är här för att hitta vår uppgift och vad vi kan bidra med till våra medmänniskor. Vi alla behöver känna att vi är behövda och är här för ett syfte. Vi behöver förstå meningen med det vi gör. I alla fall gör det oss bra mycket mer lyckliga och tillfreds inombords. Jag uppmanar alla till att lära känna sig själva utan och innan, vad du är bra på, vem du är, vad du vill, vad du älskar, vad du blir lycklig av, vad du drömmer om, hur du tänker och handlar. Ju mer du lär känna dig själv desto mer självkärlek, kärlek till livet och alla omkring dig får du, och kan leva ett liv där du vet vad du vill, där du utvecklas, känner dig behövd och har den energi och lycka du behöver för ett roligt liv och givande liv! Ett liv där du vaknar upp med glädje varje morgon och sugen att ta dig an dagens äventyr och njuta av din “resa” här på jorden.

 

Nästa onsdag den 10 december kommer jag prata om den form av healing som jag arbetar med. Hur det fungerar, hur jag gör och vad det är egentligen är för något!!! Jag kommer ta upp hur känslor och stress påverkar våra kroppar, både fysiskt och mentalt. vad vi kan göra åt det och hur vi bättre kan hantera våra känslor när de kommer. Skeptiker är också hur välkomna som helst 🙂

IMG_7430

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *