Vad älskar du att göra?

Vad brinner du för? Vad får dig att känna lycka och energi?

(Inlägg från oktober 2014)

IMG_6812

Vad får dig att känna att det du gör inte är ett arbete?

 

Om man inte vet vad man älskar, vart man är på väg eller vad man vill i livet så blir man ganska ”lost” . Det är lätt att ”tappa bort sig”, må dåligt, tappa tro, hopp, energi eller till och med tappa lust till livet.

 

Att arbeta med och ta sig närmare svaren på frågor som vad vi verkligen vill, vad vi älskar, vilka vi egentligen är, vad meningen med ditt liv är, vad vi mår bra av eller får inspiration av, vilka önskningar och drömmar vi har, vilka mål vi vill uppnå skapar en trygghet och ett lugn i livet. Det skapar energi, det skapar lust, det skapar lycka, det skapar passion, det skapar glädje. Det skapar tänkande människor och människor som skapar sin egen värld, sitt eget liv, sin egen väg….

 

Energi skapar vi inifrån oss själva. Det skapas av våra tankar om oss själva, av de beteenden vi väljer, av de beslut vi tar. Energi skapas när vi är i balans och i harmoni med oss själva, när vårt medvetna OCH undermedvetna synkar tillsammans, när vi är sanna mot oss själva och när vi gör saker vi tycker om att göra.

 

© Jennie Kumlin_82

Är du på rätt plats i livet? Kommer du som person till din rätt?

 

Vad VILL du? Om du inte tänkt så mycket på vad du egentligen vill och vad du skulle göra om inga begränsningar alls fanns… så gör det! :)

Alla vill vi olika saker, alla inspireras vi av olika saker… Fundera en stund kring det jobb eller liv du har, vad är det bästa du vet med ditt liv eller ditt jobb  just nu? Vilka uppgifter får dig att glänsa som bäst och le som mest? Ibland behöver man bara påminna sig själv om att man faktiskt är jäkligt nöjd med det man redan har och känner att man är på rätt plats just nu för att känna mer inspiration och glädje, ibland behöver man sätta upp mål för att ta sig en bit till, kanske bli ännu bättre på något du redan är bra på? Kanske kan du ändra vissa arbetsuppgifter, ta nya uppdrag för att utveckla dig själv? Kanske är du på helt fel plats med fel jobb för dig, ja börja då ta reda på vem du är och vad du egentligen vill och drömmer om…..

 

Oavsett hur ditt läge ser ut just nu, så behöver vi alla känna inspiration och utveckling i någon form. Det är absolut nödvändigt med utveckling och utmaningar för att hålla oss levande och skapa energi och glädje i livet. Vad kan du göra i dag för att skapa mer glädje i det du gör på dagarna?

 

Vill du bli den bästa säljaren på din arbetsplats, kanske den snabbaste eller mest effektiva budbilsföraren :) , den bästa mamman, den bästa pappan, vill du inspirera andra till lycka och framgång, vill du tjäna mycket pengar, vill du bli instruktör inom något du älskar, vill du tillverka någonting, jobba med dina händer, vill du vara egenföretagare, vill du utbilda dig till något du drömmer om?, Vet du inte vad du vill?….vill du kanske komma på din dröm?

 

Varför gör du det du gör? Vad får dig inspirerad? Vad får dig att älska ditt arbete? Ditt liv? Kan du göra mer av det? Kan du skapa tydligare mål?

 

Alla har vi, som sagt, helt olika önskningar och viljor. Hitta DINA styrkor, din kraft, din passion.

 

Hitta din mening och din väg. Det är värt varje sekunds arbete.

 

Känner du att du skulle behöva lite hjälp, guidning, inspiration, någon som hjälper dig att ta dig dit du vill?

 

Min allra största passion i livet är att jobba med dessa frågor för att få oss människor att utvecklas, att se sin egen potential, komma till sin rätt, hitta sin mening, sin dröm, sin väg, sätta upp mål och ta sig steg för steg dit man vill, förstå vilken kraft våra tankar har, vilken makt vi egentligen besitter för att skapa vårt eget liv så som vi vill ha det, hitta balans och hälsa i kropp OCH själ.

 

Om du vill få en ordentlig kickstart och ge dig själv en gåva att stanna upp och tänka och ta hand om dig själv i en underbar miljö  – kan DU nu få följa med på min första resa :)

– Stark inifrån och ut -Koh Lanta den 9-19 april 2015!

IMG_2915

Det blir en liten exklusiv grupp på 10-15 personer. Vi kommer arbeta med bland annat dessa frågor i workshops och eget arbete under guidning av mig. Du kommer kunna arbeta med vilket område i livet du än önskar förbättra. Många praktiska övningar och tekniker kommer du få med dig för att fortsätta ditt arbete även efter resan.

Vi kommer givetvis i kombination träna 1-2 pass om dagen med fysisk träning, eftersom rörelse, träning, action är en stor del i att må bra i livet! Bootcamp, Stand up paddleboard m.m.

Något som jag kommer lägga en del krut på är mekanismerna bakom varför vi inte tar oss till våra mål trots att vi ofta så gärna vill. Vad det är som stoppar oss? Det är förstås olika för alla, vilka värderingar, vilka idéer och tankar som ligger i vårt undermedvetna och ställer till det för oss. Detta måste lyftas fram och arbetas bort och framför allt ersättas med nya tankar och idéer för att vi ska lyckas med våra mål och önskningar i livet. Jag kommer tala om HUR.

Jag återkommer med mer information om resan och innehåll, men om du vill veta mer redan nu får du gärna höra av dig till mig på linda@energyhealth4you.com

Vill du ha personlig coaching jobbar jag även via Skype om du inte befinner dig på samma plats som mig.

 

Ha en underbar dag! Kramar från mig

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *