Livsstilsföreläsningarna har börjat

Tillslut kom den efterlängtade dagen, igår, då jag fick möjligheten att föreläsa om ämnet kärlek. Och inte inte vilken kärlek som helst utan den till sig själv. Vikten av att älska sig själv och hur man gör för att älska sig själv mer i denna stressade , smått hysteriska värld vi lever i. Hur vi kan vi börja resan att älska oss själva lite mer för varje dag. Onsdagen den 7 januari kommer jag köra denna föreläsning igen. En bra start på det nya året tänker jag 🙂

Nästa tema, nästa vecka, den 3 december, kommer jag gå in på mer existentiella frågor som vem är jag, varför är jag här, vad har jag för uppgift egentligen och vad är meningen med livet? Det kommer bli en kombination av föreläsning och workshop, då du får en chans att börja arbeta med att hitta just dina svar.

I mitt arbete och studier det senaste åren har dessa frågor fått en allt större roll i mitt liv. Jag är så lycklig att jag återupptagit dem och förstått hur viktigt och betydelsefullt det är att ta reda på mer om sig själv. Att veta vem man är, vad man vill, vad man drömmer om, vad man inte vill missa i livet, vad just min uppgift och mening är skapar lycka och kärlek till sig själv och omvärlden. Att veta att man gör rätt saker och gör det man älskar att göra är helt ovärderligt. Det skapar en inre trygghet och ett lugn. Det skapar glädje, lycka, skratt. Det skapar kreativitet, lust, energi. Det skapar människor som älskar sig själva och det i sin tur skapar en bättre värld för oss alla att leva i. Storburna ord men det är svårt att hitta så mycket viktigare saker att ta reda på om sig själv.

Om du är på Koh Lanta nästa vecka och är intresserad av att hitta svaren på dessa frågor, så anmäl dig till denna föreläsning/workshop.

 

Min stora uppgift (förutom att jaga (halvt) ihjäl människor på stranden, parken och på brädor ute i vattnet 😉 ) är att bidra med att få människor att växa, utvecklas, skina, känna glädje, energi, lust, kärlek till sig själva och livet, hitta meningen med livet och varför de är här, få människor att må bra i alla former. Jag vill få människors ögon att glittra!

Varför är du här? vad får dina ögon att skina? och din kropp att vibrera?

IMG_1645

 

 

1 comment

  1. TACK Annelie 🙂 Åh då hoppas jag du kan komma och prata Kärlek! Kram, vi ses snart

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *