Bootcamp Challenge

EnergyLindas Bootcamp Challenge – En träningsutmaning för kvinnor utan krav på redskap eller gym!

OBS! Just nu ingen pågående grupp med 6 veckors träningsutmaning, men om du är sugen på hemmaträning med och/eller utan vikter så kika in på fliken Fitness Lifestyle. Den gruppen kan du hoppa på precis när du vill och bestämma hur många månader du vill vara medlem!

EnergyLindas Bootcamp är en träningsutmaning för dig som vill få hjälp med träningen utan krav på gym eller redskap. Träning som passar perfekt i en stressig vardag eller  för dig som har hög tröskel att komma iväg till gymmet. Du kan träna utomhus, hemma, i stugan eller var som passar dig bäst.

EnergyLindas Bootcamp 
6 veckors träningsprogram
Filmat material till alla pass
Sluten Facebookgrupp för frågor, motivation och mycket mer
PRIS: — SEK

Träningsupplägg
Bootcamp Challenge är ett 6 veckors program för kvinnor med 3 pass i veckan och är 20-30 minuter. Kort och intensivt så att alla ska kunna få in träningen i sin vardag. Träningspassen är varierande och med många olika upplägg och en genomtänkt plan för varje vecka med både kondition, styrka, core, rörlighet och balans.

Sluten Facebookgrupp
Du får tillgång till en sluten Facebookgrupp för gemensam motivation, där Linda kommer finnas tillgänglig för svar på frågor varje dag. Hon kommer även köra livesändningar, frågestunder, “bonuspass”, utmaningar, tekniktips och massa mer på vägen.

Skicka intresseanmälan och frågor till:  linda@energylinda.com

Hoppas vi ses!

IMG_7083