Rivstart 6 veckor

Sophie & Lindas RIVSTART – 6 veckors kost & träningsprogram

i samarbete med mat.se 

JUST NU – INGEN planerad start.

Mer information om HUR DU ANMÄLER DIG, samt information om programmet finner du nedan!

 

 Vill du…

Gå ner i vikt? 

Och dessutom: Bli av med sötsug? – Få fastare kropp? – Bli av med magbesvär och/eller huvudvärk? – Få fräschare hy? – Bli piggare med mer energi? – Få ett jämnare humör? – Bli mer stresstålig? – Förbättra dina blodvärden?

Då är det bara att anmäla dig till RIVSTART och vi garanterar dig resultat!

EnergyLinda och Optimal Kost & Hälsa ger dig ett fulländat 6 veckors-program för garanterad viktnedgång och starkare kropp.

Kost och träning i väl avvägd kombination för att du ska nå just dina mål. Två gyllene regler hos oss är:

1. Orka träna!

2. Bli inte hungrig!

Samtliga deltagare får veckan innan start tillgång till den slutna Facebookgruppen där kostscheman och träningsprogram kommer att finnas.

Linda och Sophie kommer finnas för svar på frågor samt pepp och inspiration under hela programmets gång. Vi svarar inom 12 timmar eller så snart det är möjligt. Det kommer även att finnas livechat, frågestunder, liveträning, värdefulla kost- och träningstips och mycket mer.

Programmet serverar dig ett färdigt upplägg, dag för dag, med både kost och video-inspelade träningspass. Det är lätt att följa, och gör du det så garanterar vi dig resultat med ca 1 kilos viktminskning per vecka, beroende på dina förutsättningar och startvikt.

Programmet har ett sunt upplägg som guidar dig till en livsstilsförändring.

Kosten bygger inte på LCHF, 5:2 eller annat liknande upplägg utan är helt vanlig bra mat, i rätt proportioner, vid rätt tillfälle. Det är mat som hela familjen kan äta. Fokus ligger på hälsa och på att få ut maximalt av kroppens, så väl mentala som fysiska, funktion.

Vi fortsätter vårt lyckade samarbete med mat.se  Att enkelt kunna beställa dina varor hem, underlättar såklart dina 6 veckor, du sparar tid och energi genom att beställa en färdig matkasse. Du kan även själv lägga till och ta bort livsmedel från din egen lista och bestämma över antal portioner. Ett konto på mat.se behövs och det skapar man enkelt på deras hemsida. Mat.se levererar i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd.

Du kommer få behålla både kost- och träningsprogram efter den avslutade kursen.

Träningen bygger på rörelse varje dag, med en vilodag. Träningspassen är satta till 3-4 ggr/vecka med varierande upplägg och utöver det promenader. Inga krav på gym eller redskap. Träning som passar perfekt i en stressig vardag eller när som helst på året då du kan träna utomhus, hemma, i stugan eller var du vill.

PRIS:1395 SEK

TIPS! Du kan få kvitto av oss att använda till friskvårdsbidrag, eller kanske en present till någon du tycker om?

Under veckan innan start, och när du har gjort din inbetalning, kommer vi att släppa in dig i Facebook-gruppen. Du får en länk du klickar på och ansöker enkelt om medlemskapet. Vi öppnar upp gruppen veckan innan evenemanget startar och gruppen stängs några dagar efter avslut.

ANMÄLAN: Maila din anmälan till rivstarten@gmail.com senast den 7 oktober 2018 med följande uppgifter:

OBS! Det krävs att du är medlem i mat.se och har ett konto med en kopplad mailadress för att du smidigt ska kunna handla på nätet.
Om du inte har ett konto kan du skapa ett via denna länk: http://matse.refr.cc/sophietigerholm
(Om du inte bor i mat.se regionerna får du självklart vara med ändå och handla din mat själv) 

I ditt mail till oss uppger du även följande uppgifter;

  • För och efternamn
  • Mailadress som du skapat på mat.se
  • Ange vilken ort/stad du bor i

 

OBS! Ibland hamnar mail i skräpposten när adressen inte känns igen. Var snäll titta i din skräppost ifall du väntar på svar från oss!

Under veckan innan start, och du har gjort din inbetalning, kommer vi att släppa in dig i Facebook-gruppen. Du får en länk via mail du klickar på och ansöker enkelt om medlemskapet.

Betalning: Info om betalning får du när du mailat din anmälan!

Ta chansen att bli ditt bästa jag! Vi ses. /Linda & Sophie

________________________________________

Rivstart finns som koncept sedan 2017 och deltagarna har svettats med härlig träning och ätit bra och hälsosam mat och fått en Rivstart till en livsstilsförändring!
Tillsammans har våra gäng tappat hundratals kilo, minskat sina mått och format om kropparna!!!

Här är några röster om Rivstart:

“Jag är så glad att jag gick med i Rivstart.
Vilken mat och träning!!!
Ni har varit helt fantastiska Linda och Sophie.”

“Mitt mål var att börja äta nyttigare och få mer inspiration, om sedan några kilo skulle försvinna var ju det bara ett plus.
Jag har nu kört i fyra veckor och fått bra resultat på vågen, men framförallt har det varit godare och enklare än vad jag trott, och det är guld värt för mig!!
Allt sötsug försvann dag ett och har hållit sig borta sen dess.”

“Då vill så även jag tacka för dessa 6 veckor! Väldigt lärorikt, gott och svettigt har det varit!”

“Tack det har varit så roligt och nu har jag inga ursäkter att inte hinna träna!
Har upptäckt så mycket bra mat och matlådan är min nya bästis!”

“Toppenbra ordnat med väldigt närvarande och personliga coacher. Känns som hela evenemanget “har fötterna på jorden”, och det funkar att göra detta i vardagen, vilket gör det mer hållbart och större chans att behålla det/delar av det även efter de 6 veckorna.”

“Tack Sophie och Linda för de här veckorna. 1 vecka återstår för min del. Men jäklar vad bra jag mår!! Piggare, gladare och framför allt nästan 6 kg lättare!!
Nu kör jag vidare https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fe7/1/16/1f4aa_1f3fb.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f1c/1/16/270c_1f3fb.png

“Vill också tacka Linda och Sophie för detta proffsiga program! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f1a/1/16/1f33b.png
Har kört strikt i 5 veckor framförallt med maten, vilket resulterat i -5kg!
Jättenöjd! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f51/1/16/1f603.png

“Stort tack för hjälp att komma igång med både träning och hälsosammare mat. Tänker absolut fortsätta tänka i dessa banor även om det kommer slinka ner något gott ibland https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f7f/1/16/1f60a.png.”

“Tack för ett grymt inspirerande mat- och träningsprogram https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fe7/1/16/1f4aa_1f3fb.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f77/1/16/1f44d_1f3fb.png. Har varit lätt att följa på hemmaplan.”

“Stort tack för dessa 6 veckor! Jag tyckte att jag åt bra och balanserat innan men har efter dessa veckor insett att så kanske inte alltid var fallet (typ , lite för mycket kexchoklad tidigare mm). Jag har också tränat mer än tidigare och passat på att ta vara på alla tillfällen som ges, för hur mycket man än har att göra så kan man alltid klämma in ett 20 minuter pass med Linda eller ta en rask promenad. All träning är bättre än ingen träning och det handlar om prioritering! TACK Sophie och Linda för ett superbra upplägg och nu är det bara att fortsätta på samma väg för så här bra vill jag fortsätta att må!!!!!!”

“Tusen tack! Det här var precis vad jag behövde! Min garderob har blivit större, känner mig piggare och kroppen gladare.”

“Jättebra program, känns verkligen som en rivstart och så får man tänka till och anpassa tänket i programmet till sin egen vardag, ni har varit otroligt lättillgängliga och inspirerande.”