Coaching

Jag tror att vi alla strävar efter att må bra, ha roligt, känna frihet. Vi vill alla vara lyckliga. Det är därför vi jobbar så hårt med allt –  att tjäna pengar, ha en karriär, att vara någon, att ha en snygg kropp, att bli sedd, hörd, bo på rätt ställe, ha en schysst bil och allt vi nu tänker ger oss lycka (det är förstås individuellt)…. Men jakten efter lyckan kan ibland eller till och med ofta göra att vi inte ens lever vårt liv, att det är just bara blir en jakt efter någonting bättre. Att vi aldrig stannar upp och att vi inte ser det vi redan nu har att vara väldigt lyckliga och tacksamma över.

Att arbeta med och ta sig närmare svaren på frågor som vad vi verkligen vill, vad vi älskar, vilka vi egentligen är, vad meningen med vårt liv är, vad vi mår bra av eller får inspiration av, vilka önskningar och drömmar vi har, vilka mål vi vill uppnå skapar en trygghet och ett lugn i livet. Det skapar energi, det skapar lust, det skapar lycka, det skapar passion, det skapar glädje. Det skapar tänkande människor och människor som skapar sin egen värld, sitt eget liv, sin egen väg….Min dröm och mitt arbete är att inspirera, motivera, ge verktyg, stödja och coacha dig så att du kan nå dina innersta önskningar, mål och drömmar. Så att du kan hitta din mening, hitta mer rätt i livet, göra det som du är menad att göra och det som passar för just dig. Vi är alla olika och vi vill olika saker. Det gäller att hitta det som just du brinner för och älskar att göra.

Jag coachar och hjälper dig också gärna med träning och kost för att hitta din väg även där. (Läs mer om min kost och träningsfilosofi). Jag vill hjälpa dig att hitta det som är bra för just dig och vad som passar dig just nu i livet. Vilka behov du har, vilken tid och kraft du kan lägga på det du önskar förändra oavsett om det är träning, kost, uppnå drömmar, nå mål, förändra ditt liv i någon riktning.

Jag vill att du ska förstå hur du själv kan skapa ditt liv så som du önskar att det ska vara. Att du har makten i dina egna händer, med dina tankar, med ditt agerande och hur du tar dig an omvärlden och de känslor och stress du utsätts för.

Att sätta upp mål, ta fart och ta sig till sitt mål skapar en inre styrka, ett självförtroende och tillit till sin egen förmåga att lyckas med vad man än önskar. Det skapar mening och livsglädje, vilket i sin tur skapar positiva energier inom dig. Vi människor mår bra av utmaningar och att ständigt utvecklas. Det är en livslång process. Det är en del av varför vi är här på jorden.

Det svåra är oftast inte att drömma, sätta upp mål och starta vandringen. Det svåra blir att möta sina rädslor, de motgångar som kommer, de hinder du sätter upp inom dig själv. Du måste först bli medveten om hur du själv fungerar och vilka “sanningar” du har inom dig. Sanningar som stoppar din väg mot den framgång du önskar ha.

Även om vi väldigt gärna vill något och vi till och med känner oss motiverade är det inte alltid att man håller hela vägen ut. Man ger upp på vägen eller intalar sig att det nog inte var så viktigt ändå. Vi har ofta inre blockeringar och trosystem på ett undermedvetet plan som kan stoppa oss. Men det går att bli fri från från programmeringar och andras tyck och tänk. Det går att bryta sig loss och börja skapa sin egen tro, sin egen sanning och sina egna självvalda programmeringar.

Jag vill hjälpa dig att göra vägen till ditt önskade läge lättare, roligare och mer kraftfullt. Jag vill hjälpa dig att förstå dig själv bättre så att du kan övervinna alla hinder och rädslor som ligger bakom att du inte tar dig dit du faktiskt vill.