Body code

Body code är en energihealingsmetod som är utvecklad av Dr. Bradely Nelson i USA.

Genom att vi tar bort negativa energier som stör ditt system i kroppen kan vi rätta till och balansera det som hamnat i obalans.

Oftast beror obalans i kroppen på känslor, stress men det kan även vara energier som allergier, intoleranser, virus, bakterier, inflammationer, vätskebrist med mera.

Hur det går till?

Jag “kommunicerar” med ditt undermedvetna via muskeltest för att få alla svar vi behöver kring vad som är i obalans för dig, så att vi kan ta bort de energier som stör och skapar problem (både fysiskt och/eller psykiskt). Muskeltest är väldigt vedertaget och arbetas med i många former inom alternativ medicin, världen över. Kort förklaring kring muskeltest: När man ställer en fråga som är sann eller positiv så reagerar våra muskler i kroppen med att bli spända. När någonting är osant eller negativt blir musklerna försvagade. Det är så vi kan avgöra vad som är sant och inte. Vi behöver inte veta svaret själva utan svaret kommer inifrån vårt undermedvetna.

Vårt undermedvetna har alla svar vi någonsin behöver och fungerar som en databas för allt vi lagrat genom livet. Alla har förmågan och tillgång till den information inom sig, men det krävs lite träning förstås. Jag är certifierad body code practitioner och har ett väldigt välutvecklad system till min hjälp för att snabbt komma fram till vad det är för energier som stör någonstans i ditt inre system, identifiera det och sedan ta bort energin.

Att jag kan kommunicera med allas undermedvetna omkring mig är inte så konstigt som det låter. Men visst, jag har också ägnat otaliga timmar till att förstå och lära mig, så jag förväntar mig inte att det är lättbegripligt för alla. Som jag tidigare sa så är vi människor inte så fysiska som vi ser ut och tror att vi är. Vi är gjorda av energi. Vi är i allra högsta grad spirituella varelser, men i fysiska kroppar. Vi hör alla samman och vi kan fånga upp varandras energivågor oavsett avstånd, bara genom tankar och känslor. Det finns massa forskning kring detta och är inte alls särkilt mycket “hokus pokus”. Fråga mig gärna dock om du vill veta och förstå mer.

För mig numer efter mycket träning är det lätt att hitta det vi behöver rätta till och ta bort de energier som stör. Hur många behandlingar man behöver är väldigt individuellt, men ibland kan en enda behandling göra stor skillnad.

Vanliga känslor som sätter sig inom oss är ångest, sorg, frustration, rädslor, känsla av att vara ensam eller ostöttad, förvirrad, osäker, arg, besviken, chockad, skamkänslor, bitter, känsla av värdelöshet, övergivenhet, tappad kontroll, hopplöshet, oro, nervositet, konflikter, panik, depressioner, gråt, försvar, ”hjärtsorg” m.m.

Personligt möte eller Skype

Eftersom alla känslor och tankar bara är energier så kan vi rent energimässigt röra på dessa energier och få ut dem ur vårt system för gott och detta oavsett avstånd. Jag kan sköta behandlingen även via skype och mail faktiskt – bara genom att du ger mig tillåtelse att hämta information från ditt undermedvetna. Det räcker med att jag vet vad du har för problem/obalans i kroppen och jag kan göra arbetet när du ligger och sover, jobbar eller när som helst. Oftast känner man inte av det så mycket. En del blir lite trötta en stund och några kan bli lite känslomässiga, men det går fort över.

Jag arbetar mycket över skype eller mail men tar även emot kunder i mitt hem här på Koh Lanta.

Resultatet är 100% detsamma som om vi möttes i riktiga livet. Upplevelsen blir inte densamma kanske, men som sagt resultatet blir ingen skillnad på.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *