Nytt företagsnamn

EnergyLinda logo

EnergyLinda -stark inifrån och ut – mitt nya namn firades med tjejfest och presentation av mig och mitt utbud på Garden Hill igår kväll.

 

Bland annat berättade jag om en av mina nyheter för säsongen med inspirationsföreläsningar varje vecka med start den 26 november här på Koh Lanta! (läs mer under föreläsningar på huvudmenyn). Jag ser mycket fram emot detta och hoppas att många vill ta del av tips, inspiration till att må bättre i vår stressiga värld vi lever i. Jag lägger ut temat på hemsidan och FB varje vecka och anmälan sker till mig på mail: linda@energylinda.com eller FB

Det är också på gång med flera spännande träningsresor under 2015. I januari är det Ladda om – energivecka (läs mer under samarbeten), i mars kommer profitnesscamps med bland annat gladiatorn Pansar och många andra experter inom området träning och kost och sedan har vi förstås min egen resa den 15 -23 april till Koh Lanta – Stark inifrån och ut. En resa för både kropp och själ.

Jag passade också på att berätta mer om vad healing är för något och hur jag arbetar med det. Intresset var stort så det får nog bli en föreläsning bara om det, någon av onsdagskvällarna!

Massa god mat och underbara människor 🙂 Kvällen fortsatte sedan på Cozy guesthouse med dans och musik 🙂 Massa energi hela kvällen!

EnergyLindafest

Alla framsteg ska firas förstås även om hemsidan inte är helt klar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *