Hemmaträning och/eller gymträning OnLine

Hej! Kolla in VIDEON HÄR med en personlig hälsning från mig!

Vi har ett inledande samtal där vi tillsammans går igenom din situation och dina behov för att göra en bra planering, träning och uppföljning som passar dig i ditt liv.

Vill du ha LITE MER av det goda?! Kolla in min OnLine VIP- tjänst  (Läs nedan fördelarna med VIP-tjänsten)

IMG_4431

Om du vill delta i min Online-grupp EnergyLindas FitnessLifestyle på FaceBook och få tillgång till massor med inspiration och mer än 100 träningsprogram både för hemmaträning och gym så klicka här för mer information: EnergyLindas Fitness Lifestyle

Du kan hoppa på Online gruppen NÄR du vill! Du bestämmer själv hur länge ditt medlemsskap ska räcka.

linda_youtube

VIP -Personlig träning -ONLINE (information)

3 månader                      3.600 SEK eller 1200/månad

6 månader                       6.000 SEK eller 1000/månad

12 månader                     10.000 SEK eller 833/månad

Med min VIP tjänst jobbar vi inte bara med träning och/eller kost, utan livet i stort, OM behovet finns. Det bestämmer vi tillsammans. Jag hjälper dig att titta igenom alla delar av livet och vilka behov du har och vad vi tillsammans ska jobba med.

Behovsanalys/ Inledande samtal: Kost/träning/hälsa i stort. Vi går bl.a. igenom hur din sömn ser ut, din energi, ev. stress, ev. skador, sjukdomar och hur balansen i livet i stort ser ut samt övrigt som påverkar ditt liv, träning kost och hälsa på olika sätt. Detta gör vi via SKYPE. Inledande samtal/planering/upplägg 45 minuter.

Grunden är 3-4 träningspass per vecka då du får videos av mig för hemmaträning med eller utan vikter alt. gymträning. Du kommer även få videos med rörlighet/stretch/avslappning, också utefter dina behov. Passen är korta och intensiva. Du kommer ha olika pass att välja mellan allt ifrån 10 minuter och upp till 25 minuter. Jag förespråkar att göra korta pass flera gånger i veckan och få in träningsrutinen samt att det ska vara smidigt och enkelt att hinna med i en ofta ganska fullspäckad vardag.

Enklare kostgenomgång, analys och planering efter behov och önskade resultat. Kostdelen kan helt plockas bort om du inte har behovet.

(För ännu mer grundlig kostanalys och kost-program anlitar jag kostrådgivare efter begäran och önskemål från dig).

 Uppföljning 1. En kort skriftlig veckorapport till mig via mail utefter vad vi bestämt ska följas upp.

2. 1 timme/vecka (kan delas upp under flera tillfällen) telefon/video samtal via SKYPE, utefter hur ditt liv ser ut och vad som fungerar för just dig.

3. Mån-fre tillgång till konsultation/chat via mail eller messenger efter behov. Jag finns för dig och svarar dig alltid inom senast 24 timmar, men som oftast inom ett par timmar eller direkt. Om du vill och behöver bokar vi in flera korta tillfällen i veckan, bestämda tider vi hörs av och stämmer av planen och hur det går för dig. Vi gör upp allt i början återigen efter vad som passar dig och dina behov.

Målgenomgång/plan görs efter behovsanalysen och utefter hur länge vårt uppdrag sträcker sig.

ERBJUDANDE! Som VIP kund kan du även få GRATIS tillträde till min slutna FB grupp: EnergyLinda Fitness Lifestyle med över 100 träningsvideos att tillgå samt motivation/inspiration tillsammans med mig och en grupp.

Anmäl dig direkt! Fyll i formuläret så återkommer jag till er inom kort.

 

 

Jennie-Kumlin_webad4