PT online

Hemmaträning och/eller gymträning Online

Alla mina onlinetjänster börjar med ett  inledande samtal där vi tillsammans går igenom din situation för att göra en bra planering, träning och uppföljning som passar dig och just dina behov.
Alla program skräddarsys efter varje person.

Onlinetjänster;

  • 30 dagar med Energy Linda -Kost-och träningscoaching
  • Energy Fitness – LIVE träning på FB och ZOOM

Om du vill delta i min Online-grupp Energy Fitness på FaceBook och få tillgång till massor med inspiration och mer än 100 träningsprogram både för hemmaträning och gym så klicka här för mer information: Energy Fitness

  • PT hemma (skräddarsydda program för hemma- och/eller gymträning) med VIDEO coachning om du vill ha mig med under passet hemma!

 

INFORMATION -30 dagar med Energy Linda

Kosten utgår ifrån hur du redan äter idag men jag hjälper dig att justera det som behövs. Lägga till, ta bort, kanske ändra helt. Men tanken är att göra det så enkelt som möjligt för dig och inte styra om hela din kost, men ändå uppnå de resultat du önskar förstås. Du kommer få många recept och tips på vägen. Med bara korrigeringar i sin kost kan man komma långt! Jag kommer självklart kolla så att kalorinivån ligger enligt plan (beroende på ditt mål) och att du får i dig bra näring och tillräckligt med protein och fett, samt fibrer i maten så att du mår bra och har en bra energi hela dagen. Något som jag förespråkar starkt är just att hålla en god energi hela dagen och aldrig utsätta sig för ”dippar” i blodsockret då energin går i botten och du oftast blir sugen på snabba kolhydrater eller socker. Jag vill hjälpa dig att hitta en bra och sund balans, att du ska äta mellanmål och en kost som ger dig styrka och energi att orka med din vardag med jobb, familj, fritid och förstås TRÄNING!

Träningen kan bestå av gym eller hemmaträning med eller utan vikter (med mina videos), power walks, jogging, intervaller eller annan träning som du redan gör. Jag hjälper dig att lägga upp en plan där som även innefattar stretching och avslappning, ja allt efter dina behov. Du kanske redan har ett träningsupplägg som funkar och då bibehåller vi det, med kanske några förändringar eller möjligen ökad dos träning nu när du har mig i 30 dagar som peppar. Det pratar vi om och bestämmer tillsammans. Du kan börja helt ifrån 0, och utan träningserfarenhet, jag hjälper dig att komma igång (både hemma och på gymmet), vilket som passar dig. Till en start behövs inga vikter alls om du är nybörjare och då passar mina videos perfekt att köra hemma med.

Under de 30 dagarna får du kunskap, inspiration till bra mat, inspiration till träning, massa motivation och pepp ifrån mig och ett avslutande samtal med mig för att stämma av och göra dig redo för fortsättningen 🙌👍🤩😍 du kommer självklart kunna fortsätta ha hjälp av mig om du behöver och önskar även efteråt, men det pratar vi om när det är dags.

Kram Linda//

EnergyLinda